top of page
banner.png

Praktijkregels

​Om ervoor te zorgen dat onze zorg binnen de praktijk en de behandelingen goed verlopen, zijn een aantal regels opgesteld.

  • Behandelingen verlopen volgens afspraak en duren een half uur, mits anders afgesproken. Wij proberen het uitlopen van de behandelingstijd te voorkomen. Mocht dit wel voorkomen, vragen wij uw begrip hiervoor.

  • Als u een afspraak wilt annuleren of verzetten, dient u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. U kunt de praktijk bellen of uw afspraak afmelden via de e-mail of het contactformulier van de website. Uw logopediste neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak. Afspraken voor maandag moeten uiterlijk op de voorafgaande vrijdag voor 18.00 worden afgemeld.

  • De aanwezigheid van partners of ouders kan gewenst zijn. Bij de behandeling van  jonge kinderen verwachten wij dat in ieder geval een van de ouders of een andere volwassene bij de behandeling aanwezig is. Uitzonderingen kunnen besproken worden met de behandelend  logopediste.

  • Wanneer uw gegevens veranderen, zoals uw zorgverzekeraar, huisarts, adres, telefoonnummer, school, etc., geef dit dat zo spoedig mogelijk door aan uw logopediste.

bottom of page