Nieuws

banner.png
nieuws extra images.jpg

Nieuws

In verband met de nieuwe corona maatregelen, hanteren wij binnen onze praktijk nieuwe regels. Deze kunt u               vinden

 

6-10-2022

Thea Swinkels is bezig met de nascholing "Slaap in de Eerstelijn", over slaap-apneu.

 

Nicky van den Heuvel gaat in oktober en november de nascholing "Lichaamsbewustzijn als Tool voor Professionals in de Zorg" volgen.

 

Sanne Boogert gaat in november de nascholing "Spelling: Geregeld" volgen, een wetenschappelijk onderbouwde methodiek voor de behandeling van spellingsproblemen bij (ernstige) dyslexie.

 

 

24-06-2022

Hoera!  We gaan uitbreiden!

Met ingebruikname van Medisch Centrum Steyl 1G krijgen we er ruimte bij en kunnen wij ons wensenlijstje eindelijk gaan vervullen! 

We gaan verschillende stem-workshops geven, bijeenkomsten organiseren voor onze gelaryngectomeerden, onze Italiaans sprekende klanten bij elkaar brengen, en informatie-middagen houden voor ouders en partners over verschillende onderwerpen.

Ook start onze KidsLeesClub ! Bekijk de informatie over deze activiteiten onder het kopje "Groepen".

 

 

 

12-02-2022

Vanaf mei 2022 staan Thea Swinkels en Sanne Boogert geregistreerd in het landelijk erkende Dyslexie Register.

Dit betekent dat zij door nascholingen, werkervaring en deelname aan werkgroepen, beiden gekwalificeerd Dyslexie-behandelaar zijn! 

Nicky van den Heuvel staat geregistreerd in het landelijk erkende Afasie Register en is, door nascholing en werkervaring, erkend Afasie-therapeut.

 

01-11-2021

Binnen deze praktijk zijn wij constant bezig met het verbeteren van onze kennis en kunde. Zo vinden wij het heel belangrijk om ons aan te passen aan de verschillende leerbehoeften van de kinderen in onze praktijk.

 

Kinderen met een indicatie hoogbegaafdheid hebben een specifieke leerstijl.

Om deze kinderen zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen heeft onze collega Sanne Boogert de nascholing "Logopedie en hoogbegaafdheid" gevolgd.

 

17-03-2021

Als logopedist blijven wij ons altijd ontwikkelen. Steeds meer kinderen hebben moeite met begrijpend lezen. Om deze kinderen zo goed mogelijk te kunnen helpen, hebben wij de cursus "Dyslexie, vreemde talen en close reading" gevolgd.

 

Sanne Boogert, Thea Swinkels en Nicky van den Heuvel hebben veel nieuwe inzichten en tips gekregen over het ondersteunen van volwassenen en kinderen van alle leeftijden bij het begrijpend lezen.

Zo kunnen wij u en jullie nog beter ondersteunen bij het verdiepend lezen!

 

 

01-01-2021

Vanaf 1 januari hebben wij een nieuwe logopediste in dienst. Sanne Boogert heeft bij ons haar afstudeerstage afgerond en is vanaf nu werkzaam in de praktijk. Wij wensen haar veel plezier en succes!